Personal training & Coaching

Karin Keijzer

Medisch Personal trainer en de specialist op het gebied van personal training en voeding in relatie met (pijn)klachten en auto-immuunziektes.

personal coach

Ik ben Karin….

…..en heb een enorme passie voor sport. Na mijn topsport periode (zwemmen) ben ik als leerkracht op een basisschool gaan werken, maar toch kriebelde het en keerde ik een aantal jaren geleden terug naar de sport.

Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van voeding, fysiotherapie en fitness, bijvoorbeeld de opleidingen: orthomoleculair detoxconsulent, orthomoleculaire voeding, stress en burnout coaching, zwemtrainer, medisch personal training, flexibility, fysiotherapie en diabetes, beweegdeskundige zwanger en fit, fasciale releases van de buik- en orgaan fascia en hoogsensitiviteits coaching en stress en burnout coaching.

Ik vind het erg mooi om jou te coachen en je je doel(en) te laten bereiken. Hierbij observeer ik goed hoe jij in je vel zit en hoe je de training aan kan. Het juist uitvoeren van de oefening vind ik erg belangrijk, omdat ik je graag blessurevrij wil houden.

Regelmatig werk ik samen met verschillende fysiotherapeuten om de behandeling en de training op een zo goed mogelijke manier op elkaar te laten aansluiten, zodat jij het beste resultaat behaalt!

Ik werk vanuit 6 domeinen: bewegen, voeding, stress, slaap, ademhaling, immuunsysteem. Omdat alle domeinen met elkaar te maken hebben en bepalend kunnen zijn om een resultaat te behalen!

Ik kom bij jou thuis of in een mooi park, natuurgebied bij jou in de buurt en neem al mijn materialen mee om lekker buiten te sporten. Heb je thuis een zwembad en wil je leren borstcrawl zwemmen? Ook dat kan ik je leren.

Emma van Tielraden:

Karin brengt vol enthousiasme diverse trainingen met zich mee. Zo is het elke week weer een verrassing wat je mag gaan doen. Verder helpt ze je, afhankelijk van je wens, de grenzen op te zoeken of juist te bewaken. Tussen het fanatiek sporten door is er ook nog ruimte om te lachen. Ik kijk er elke week naar uit!

wat zeggen zij over Karin

Review

Jetteke Ottevanger:

Karin is een betrokken en professionele trainer die goed weet hoe om te gaan met blessures en spierproblemen. De trainingen zijn heel gevarieerd en gezellig. Daarnaast is ze ook nog eens heel flexibel met het maken van afspraken. Een echte aanrader dus. Ik ben er heel erg mee geholpen!

Meer informatie nodig

Stuur een bericht

Telefoon

(06) 233 72 909

Locatie

EDE

Email

karin@keijzer-ede.nl