Glutenvrije tortilla’s
Zin in (Mexicaanse) tortilla’s? Je kunt ze nu ook heel gemakkelijk glutenvrij en eivrij maken. En ze zijn lekkerder dan die stijve droge dingen die doormidden breken uit de winkel. En ze zijn nog goedkoper ook.
Je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig en de voorbereiding is maar 5 minuten. Klinkt als muziek in de oren toch? Dit gerecht past bij een (vegan) paleo leefstijl.
Wat heb je nodig?
- 150 gram kikkererwtenmeel
- 200 ml water
- snufje zout
Keukentools:
- Mixer
- Beslagkom
- een klein koekenpannetje
- olijfolie
Hoe maak je het?
- Doe alle ingrediënten in de beslagkom en mix ze door elkaar tot een glad beslag.
- Verwarm de kleine koekenpan goed voor.
- Doe de olijfolie in de pan.
- Schep een klein beetje beslag in de koekenpan en bak beide kanten even kort aan.
- That’s it! So easy.
- Je kunt de glutenvrije tortilla’s serveren met Mexicaanse groente, zalm of alles wat je er maar lekker vindt om op te doen.
- Eet smakelijk!
Ben je op zoek naar meer glutenvrije en gezonde recepten? Klik dan hier.
Groetjes,
Karin Keijzer
-Medische personal trainer
-Mobility en stability Performance trainer
-Zwanger en fit beweegdeskundig
-Natuurvoedingscoach
-Stress en burnout coach
-Hoogsensitiviteits coach
-Acceptance Commitment Therapie coach